RADNO VREME:
Ponedeljak-Petak: 08:00 - 16:00,
Subotom: 08-14h
ADRESA:
Tošin Bunar 92b,
11080 Zemun, Srbija

close
Home AKCIJE I POPUSTI Servisne Akcije SERVIS VOZILA – PROLEĆNA AKCIJA
servis vozila, mali servis, veliki servis, auto klima, Pregled vozila

Datum

01 apr 2023 - 31 maj 2023
U toku...

Vreme

08:00 - 16:00

SERVIS VOZILA – PROLEĆNA AKCIJA

SERVIS VOZILA: Mali Servis – Veliki Servis – Auto Klime – Pregled Vozila

Zima je na zalasku i naši ljubimci na točkovima su nas vozili i po kiši, snegu i ledu bez problema ukoliko smo ih dobro pripremili! Sada je pravi trenutak da ih prkontrolišemo i pripremimo za Letnju sezonu!

Kao Profesionalci u svom poslu, imajući u vidu sve moguće potrebe vaših (a i naših!) četvorotočkaša pripremili smo Vam Ponudu koju ne možete odbiti!

PONUDA KOJU NE MOŽETE ODBITI

 

 1. Servisni Pregled Vozila

  Nakon ekstremnih Zimskih uslova potrebno je pregledati sve delove koji su mogli trpeti razna oštećenja usled loših uslova za vožnju. Ovaj Pregled je za korisnike SERVISPRO potpuno BESPLATAN! Za one koji nisu još uvek SERVISPRO korisnici, Akcijska Cena pregleda je 500,00 rsd!

 2. Mali Servis

  Zamena Ulja i Filtera je veoma bitna za naš automobil. Ukoliko je vreme za Mali servis možete pored pripadajućeg popusta na naše usluge u okviru SERVISPRO programa iskoristiti dodatni Popust -10% na delovima.

 3. Veliki Servis

  Jedni od nabitnijih delova za rad motora su Zupčasti kaiš/Lanac i Pumpa za vodu. U slučaju defekta bilo kojeg od njih motor može pretrpeti ozbiljna oštećenja čije popravke mogu koštati i više stotina EURa. Kako bi to sprečili veoma je bitno da ih menjamo u predviđenim servsnim intervalima ili ranije ukoliko je to neophodno. Pored pripadajućeg popusta u okviru SERVISPRO programa iskoristiti dodatni Popust -10% na delovima.

 4. Auto Klime

  Zima je u prolazu i ubrzo nas očekuju vrućine koje samo klima može “lečiti”. Kako smo stava da je bolje na vreme prekontrolisati sisteme uključujući i Auto Klimu, pozivamo Vas da iskoristite našu ponudu i BESPLATNO prekontolišete klima uređaj vašeg Automobila.

 5. Poliranje i Voskiranje Automobila

  Lak automobila predstavlja pored primarne zaštite automobila (jer ga na neki način možemo porediti sa “krovom koji čuva kuću”) ima dekorativnu funkciju u vidu boje koja je nama kao korisnicima među bitnijim kada biramo svoje vozilo. Tokom vremena lak trpi usled vremenskih (ne)prilika razna oštećenja vidljiva i nevidljiva golim okom posmatrača te je potrebno da se dodatno zaštiti raznim tretmanima i da mu se vrati “stari sjaj”. Jedan od tih tretmana su i Poliranje i Voskiranje. Spremili smo Vam Akcijsku ponudu kako bi Vaš lepotan izgledao što lepše i bio što duže zaštićen. Akcijsku ponudu možete dobiti dolaskom u naš servis na licu mesta na Prijemu nakon pregleda vozila.

 

 

Prodavnica
Menu
Početak
0 Korpa
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll To Top
Kolažiće koristimo radi poboljšnja vašeg iskustva na našoj web lokaciji. Pregledom ove web lokacije prihvatate upotrebu kolačića