Auto Rezervni Delovi Prodaja Prodavnica Beograd Zemun Fiat Alfa Romeo Lancia Replika OEM Original
Korisne Informacije, Prodaja

Saveti za kupovinu auto-delova putem Interneta

Kupovina rezervnih delova za vaš novi ili stari polovni automobil danas nije laka ekspedicija ukoliko ne znate sve o detaljima automobilskih delova i dodatne opreme. Internet prodaja delova za automobile danas više nije novina, jer su svi digitalno dobro povezani, a komunikacija je napravila kvantne skokove pružajući nam mnoštvo opcija na raspolaganju.

Prepoznavanje pravog auto dela

Čak i kada dovoljno dobro poznajete auto-delove, nikada ih ne biste trebali kupiti auto delove bez provere kod svog pouzdanog mehaničara. Obavezno se obratite lokalnim dilerima da biste saznali sumu iznosa ili tačan serijski broj auto dela i uvek to dvaput proverite kod prodavca na mreži, čak i kada ste napravili pravu narudžbinu. Takođe, zanemarite kupovinu bilo kog auto-dela na mreži ako prodavac nije prikazao nijednu sliku, jer to može biti pretpostavljena kupovina.

Istraživanje originalnih auto delova

Uradite temeljne domaće zadatke pre nego što završite kupovinu određenog auto dela. Uvek je bolje sačekati nekoliko dana i konsultovati se sa stručnjacima da biste izvagali mogućnosti pre nego se odlučite za kupovinu. Preporučljivo je da ne budete prenagljeni i impulsivni, posebno kada tražite neophodne i skupe auto delove. Zapamtite, to je jednokratna kupovina i time iscrpljujete sve svoje mogućnosti, jer ne biste želeli da svakodnevno uskačete na portale za kupovinu na mreži tražeći auto-delove.

Plaćanje auto delova preko interneta

Uvek dvaput proverite završnu stranicu za plaćanje pre nego što pritisnete dugme Kupi/plati odmah. Uverite se da neželjeni troškovi rukovanja/isporuke ili neželjeni auto-delovi nisu uključeni u vašu korpu.

Način isporuke auto delova ukoliko poručujete preko interneta

Ako žurite sa zamenom neispravnog auto dela što je pre moguće, uvek je moguće odlučiti se za lično preuzimanje ukoliko ste u prilici pre nego što se odjavite što će vas sigurno manje koštati, i  sigurno dovesti da najbrže moguće rešite problem. Obavezno proverite prodavca i njegove akreditive pre nego što rešite da kupujete online. Ako imate sumnjičav osećaj u vezi dobavljača, u većini slučajeva možete kupiti isti proizvod online od nekog ko je već poznat i sigurni ste u njega.

Naša ponuda auto delova

Auto Centar Bogunović u svojoj ponudi ima ogroman izbor delova za skoro sve brendove i tipove automobila, kako delova Replika renomiranih i proverenih proizvođača tako i OEM (originalnih) delova. Deo naše ponude ćete naći u našoj PRODAVNICI. Za ono što ne možete naći možete nam poslati UPIT i odgvorićemo u najkraćem mogućem roku! Takođe nas možete posetiti na adresi: Beograd – Zemun, ulica Tošin Bunar 92b.