Vaš Automobil Naša Briga

SERVISPRO Program Lojalnosti

ZAŠTO SERVISPRO Program Lojalnosti?

Kao Firma koja se uspešno bavi uslužnom delatnošću duže od 30 godina i sa više hiljada ZADOVOLJNIH klijenata od kojih su neki sa nama od samog početka našeg rada, možemo slobodno reći da smo zajedno “odrasli” i “ostarili”, te veoma dobro shvatamo koliko je bitno nagraditi lojalnost onih koji nam poklanjaju poverenje!

Kao rezultat te želje napravili smo sopstveni program lojalnosti SERVISPRO koji vremenom razvijamo i proširujemo sa novim benefitima za korisnike – naše NAJVERNIJE klijente. Pored osnovnog benefita koji podrazumeva popuste na naše usluge u Auto Centru Bogunović (Auto Servis, Auto Limarija, Auto Farbara, Vulkanizacija, Tehnički Pregled i ostalo) za naše klijente smo spremili još:

  1. Popust na sva goriva na PETROL benziskim stanicama čiji je dizel QMAX jedan od najkvalitetnijih derivata na tržištu uz BOGUNOVIĆ PETROL karicu popusta.
  2. Paket za BESPLATAN paket Pomoć Na Putu ATLAS24. Paket se dodeljuje svima koji potrošnjom pređu određenu sumu novca u našem Auto Centru u toku jedne kalendarske godine. 
  3. Učestvovanje u raznim nagradnim igrama u kojima mogu osvojiti vredne nagrade kao što su razni Vaučeri, Alati, Garderoba, Akcesoari i sl.
  4. …i još mnogo toga u budućnosti!

KOJI SU USLOVI ZA PRISTUP SERVISPRO PROGRAMU LOJALNOSTI?

Kako bi postali korisnik SERVISPRO kartice i uživali benefite koje ona podrazumeva u okviru našeg Programa Lojalnosti, potrebno je da iskoristite bar jednu našu uslugu i da popunite Pristupnicu na Blagajni prilikom plaćanja računa za izvršene usluge i postaćete SERVISPRO korisnik potpuno BESPLATNO. Svaki sledeći put kada budete koristili naše usluge, biće Vam automatski dodeljeni pripadajući popusti koje Vaša kartica podrazumeva. Takođe ostavrujete pravo da koristite sve ostale BENEFITE za koje smo se izborili za Vas – naše najvernije klijente!

“Mi mislimo na Vas! jer je Vaš Automobil – Naša Briga!”