Čišćenje servis dizne beograd zemun
Info, Servisi

Testiranje i Čišćenje Dizni

Čišćenje/reparacija dizni za gorivo je važno za optimizaciju performansi vašeg vozila. Ovaj postupak vam takođe može pomoći kada je reč o ispitivanju emisija. Prljave dizne za gorivo mogu rezultirati slabim ubrzanjem, manjom snagom, grubim praznim hodom i nepravilnom mešanjem vazduha i goriva. To takođe može dovesti do veće emisije ugljen-monoksida.

Prljave dizne takođe mogu značiti lošu ekonomičnost goriva što može imati stvarni uticaj na vaše račune za gorivo. Dizne se lako mogu začepiti jer su njihovi otvori otprilike upola manji od rupe. Samo 8% do 10% blokade može prouzrokovati da dođe do smanjenih performansi motora. Zbog toga je veoma važno da imate povremene provere dizni.

Naša preporuka je čišćenje dizni na svakih 50.000 kilometara. Vozači koji putuju na kraća putovanja ili čije vozilo je prešlo mnogo kilometara posebno su podložni zapušenim mlaznicama za gorivo. Redovno čišćenje mlaznica za gorivo poboljšaće ubrzanje vašeg vozila. Uštedećete novac na gasu i smanjićete štetne emisije i što je takođe bitno produžićete životni vek vašeg motora.

ZATRAŽI PONUDU