Mali Servis
Info, Servisi

Mali Servis

Motorno ulje

Tehničari Auto Servisa Bogunović su stručnjaci za zamenu ulja i ostalih maziva i tečnosti. Na lageru imamo sve vrste sintetičkih, polu-sintetičkih i mineralnih ulja proizvođača SHELL i SELENIA sa kojima sarađujemo preko 20 godina! Preporučujemo vam da menjate ulje na svakih 10000 – 12000 pređenih kilometara ili jednom godišnje kako biste održali svoj automobil u najboljim performansama. Redovne zamene ulja mogu vam pomoći da automobil dugo traje.

Filteri za vazduh i ulje

Dobri filteri su vitalni za performanse vašeg vozila. Tehničari kompanije Auto Servisa Bogunović shvataju da delovi poput filtera za gorivo, filtera za ulje i filtera za vazduh čine veliku razliku kada su u pitanju performanse vašeg vozila. I zato imamo na raspolaganju dosta filtera renomiranih proizvođača za sve vrste automobila, SUV-a i lakih teretnih vozila.

Filteri za gorivo

Filtri za gorivo pomažu u sprečavanju da zagađivači oštete vaš sistem za gorivo zadržavajući prljavštinu, rđu i druge zagađivače da uđu u vaš motor i rezervoar za benzin. Čisti filteri održavaju čist protok do vašeg motora. Preporučujemo zamenu filtera za gorivo svakih 20.000 kilometara.

Filteri za ulje

Ulje je krv vašeg automobila, a filteri za ulje pomažu vam da ulje bude čisto. Ako vam je ulje prljavo, vaš automobil je podložan lošim performansama ili se kvari. Preporučujemo zamenu filtera na svakih 10000 do 12000 kilometara ili svakih 12 meseci.

Filteri za vazduh

Vaš motor treba da udiše čisti vazduh. Auto Servis Bogunović ima na raspolaganju kvalitetne filtere za vazduh velikog broja renomiranih proizvođača. Preporučujemo instaliranje novih vazdušnih filtera svakih 10 000 – 12 000 kilometara ili svakih 12 meseci.

ZATRAŽI PONUDU ZA MALI SERVIS

Ukoliko Vam je ipak potreban veliki servis, održavanje dizni , servis menjača ili odrzavanje sistema kočenja slobodno nas kontaktirajte