Mali servis Beograd Cena Zamena Ulja
Info, Servisi

Mali Servis

MALI SERVIS >> REDOVNO ODRŽAVANJE VOZILA

Motorno ulje

Tehničari Auto Centra Bogunović su stručnjaci za zamenu ulja i ostalih maziva i tečnosti. Na lageru imamo sve vrste sintetičkih, polu-sintetičkih i mineralnih ulja proizvođača SHELL i SELENIA sa kojima sarađujemo preko 20 godina! Preporučujemo vam da menjate ulje na svakih 10000 – 12000 pređenih kilometara ili jednom godišnje kako biste održali svoj automobil u najboljim performansama. Redovne zamene ulja mogu vam pomoći da automobil dugo traje.

Filteri za Automobil

Dobri filteri su vitalni za performanse vašeg vozila. Tehničari kompanije Auto Centra Bogunović shvataju da delovi poput Filtera Goriva, Filtera Ulja i Filtera Vazduha čine veliku razliku kada su u pitanju performanse vašeg vozila. I zato imamo na raspolaganju dosta Filtera renomiranih proizvođača za sve vrste automobila, SUV-a i lakih teretnih vozila.

Filter Goriva

Filteri za Gorivo pomažu u sprečavanju da zagađivači oštete sistem za gorivo Vašeg automobila kao i sam motor zadržavajući prljavštinu, rđu i druge nečistoće da uđu u vaš motor i rezervoar za benzin. Čisti filteri održavaju čist protok goriva do vašeg motora. Preporučujemo zamenu filtera za gorivo svakih 20.000 kilometara ili na svakom drugom Malom Servisu.

Filter Ulja

Ulje je krv vašeg automobila. Filteri za Ulje imaju ulogu da održavaju da ulje bude čisto. Ako vam je ulje prljavo, vaš automobil je podložan lošim performansama i kvarovima. Preporučujemo zamenu Filtera Ulja na svakih 10000 do 12000 kilometara ili svakih 12 meseci. Filter Ulja uklanja nečistoće iz ulja stvarane tokom rada motora. On sakuplja nečistoće (štetne ostatke, prljavštinu i metalne fragmente iz motornog ulja) kako bi motor vašeg automobila neometano radio. Bez Filtera za Ulje, štetne čestice mogu dospeti u motor i oštetiti ga. Filtriranje nečistoća znači da vaše motorno ulje duže ostaje čistije, siguran rad vašeg automobila i duže trajanje motora.

Filter Vazduha

Vaš motor treba da udiše čisti vazduh. Filter Vazduha pomaže sistemu filtriranjem nečistoća i sitnih čestica iz vazduha kako bi sprečili njihovo prodiranje u motor što bi dovelo do neregularnog rada istog pa i do mogućeg oštećenja. Takođe Filter Vazduha sprečava da zagađivači (čestice) začepe sistem za usisavanje vazduha što bi sigurno dovelo do oštećenja motora vašeg automobila. Auto Centar Bogunović u automobile ugrađuje kvalitetne i proverene filtere za vazduh velikog broja renomiranih proizvođača. Zamena Filetra za Vazduh preporučujemo na svakih 10000 – 12000 kilometara ili svakih 12 meseci.

Cenu za Mali servis Vašeg Automobila možete saznati na sledećem linku:

PONUDA ZA MALI SERVIS

Ukoliko Vam je ipak potreban veliki servis, održavanje dizni , servis menjača ili odrzavanje sistema kočenja slobodno nas kontaktirajte