LIMARSKO-FARBARSKI RADOVI

 

LIMARSKO FARBARSKI RADOVI U SARADNJI SA OSIGURAVAJUĆIM KUĆAMA

U Auto Centru Bogunović možete izvršiti sve popravke po zapisniku osiguravajuće kuće. Samo je neophodno da zakažete termin i dođete kako bismo vam detaljno objasnili šta će sve biti urađeno na vozilu i u kom vremenskom roku. Naplatu štete možemo izvršiti direktno od osiguravajuće kuće tako da vi ni u jednom momentu ne dajete svoj novac.

Svi limarsko-farbarski radovi se vrše po strogim standardima proizvođača, a u procesu farbanja i lakiranja vozila koristi se vakumska komora koja sprečava lepljenje prašine i prljavštine za ofarbane elemente.

AUTOLIMARSKI RADOVI

Pod Limarijom podrazumevaju se svi metalni delovi koji čine spoljne obloge na karoseriji koje daju oblik automobilu, čine aerodinamiku i štite unutrašnjost kako motornih, električnih i ostalih sistema, tako i putnika. Oštećena limarija osim lošeg vizuelnog doživljaja utiče i na sigurnost kako vašeg vozila tako i vašu te je proporučljivo sva oštećenja sanirati u što kraćem roku.

PROCES AUTOLIMARSKIH POPRAVKI

Proces popravke Auto Centra Bogunović osigurava da vaše vozilo pregledaju i popravljaju najbolji tehničari u industriji, čiji je prioritet brzo i bezbedno vraćanje vašeg automobila na put.

Sarađujemo sa svim osiguravajućim kompanijama, a naše stručne popravke prolaze višestruke inspekcije i provere tako da Vam rado nudimo garanciju kvaliteta za svaku popravku koju obavimo.


 

POPRAVKA I SERVIS BRANIKA – AUTOPLASTIČARSKI RADOVI

Branici su dizajnirani da zaštite strukturu vozila, jer su često prvi deo vozila koji apsorbuje bilo kakav udar prilikom kontakta. Tehničari Auto Centra Bogunović su obučeni za popravku plastičnih branika kako bi vratili ove ključne delove u njihovo stanje pre nesreće.

Naš tim precizno vrši popravku svakog branika tako da ukloni sve znakove ogrebotina i/ili udubljenja. Mnogi delovi plastičnog branika mogu se popraviti, posebno poklopci branika, koji su često oštećeni na vozilu. Bez obzira da li je vaš odbojnik napravljen od krute plastike ili polučvrste plastike, naši tehničari su obučeni da ga precizno poprave. Pored toga, popravka plastičnog branika može se pouzdano izvršiti bez obzira radi li se o termoplastičnom ili termootpornom braniku što zavisi od vozila do vozila.

Dovezite svoj automobil sa oštećenim branikom u Auto Centar Bogunović i mi ćemo ga popraviti tako da izgleda potpuno nov. Pored toga, kao i uvek, naši tehničari uvek koriste najnovije alate za popravke a njihov rad prati garancija Auto Centra Bogunović koji stoji iza njih.

LAK I BOJA NA VOZILIMA – FARBANJE I LAKIRANJE VOZILA

Do oštećenja laka i boje na automobilu može doći usled udara kamenja ili šljunka koje je automobil bacio ispred vas, po lošem vremenu ili od sudara. Često ih je teško prekriti jednostavnom bojom za popravljanje i mogu umanjiti izgled vašeg vozila. Srećom, tim u Auto Servisu Bogunović se može pohvaliti najboljim limarima i lakirerima u industriji koji će izgled vašeg vozila urediti tako da opet izgleda kao nov. Farbanje vozila se obavlja najnovijim tehnologijama i najkvalitetnijim materijalima dostupnim na našem tržištu.

PROCES FARBANJA VOZILA

Svi radovi na farbanju započinju radom na besprekornoj površini, bez prljavštine, masti i bilo kog drugog materijala koji može ometati besprekoran završetak. Farbari zatim pripreme obrađuju područje popravke. Kada se prajmer stvrdne, naši farbari postižu glatku površinu brušenjem i pripremom za boju.

Zatim se priprema osnovni premaz u boji kako bi se podudarao sa bojom vozila i precizno prskaju vozilo kako bi se podudarali sa fabričkom završnom obradom. Nakon što je se ofarbana površina osuši, spremna je za završni sloj – lak. Lak vraća prirodni sjaj vozila u fabrički izgled.

Od ozbiljnih ogrebotina koje uklanjaju sloj boje do dosadnih mesta rđe, u Auto Servisu Bogunović znamo tačno kako da odradimo posao farbanja vašeg auta da bi izgledao kao nov. Naši farbari mogu da poprave bilo kakve spoljne nedoslednosti a koristeći najnovije tehnologije pronalazimo savršeno podudaranje boje.

PROCES ODRŽAVANJA LAKA NA AUTOMOBILU – POLIRANJE VOZILA

Poliranje vašeg automobila znači više od samog izgleda. To je dobar način da produžite vek laka, poboljšate završnu obradu i odbijete prljavštinu i ostatke. Da biste svom automobilu dali izgled poput onog salonskog, pozovite Auto Centar Bogunović i naši tehničari će učiniti sve da tako bude.

Prednosti poliranja automobila:

 • Popravka oštećenog laka. Većina automobila ima male nedostatke vidljive na laku, bilo da se radi o sitnim ogrebotinama, neujednačenom premazu ili tragovima pranja. Poliranje laka pomaže u rešavanju ovog problema. Abrazivna svojstva polir paste izjednačavaju boje obrađenih površina i čine je glatkom i sjajnom.
 • Sakrivanje grudvastih tačaka. Ponekad automobili imaju izbočine (grudvice) na površini usled nanošenja farbe i laka u neadekvatnim uslovima (prašnjava okolina i nekorišćenje komore za farbanje) koje izgleda kao da ne nestaju. Iako polir pasta ne uklanja ova mesta, temeljito poliranje učiniće ih teže vidljivim.
 • Uklanjanje ogrebotina. Male plitke ogrebotine se mogu ukloniti poliranjem automobila što je daleko jeftiniji proces od farbanja. Poliranjem se uklanjaju ove ogrebotine ako su dovoljno plitke, to jest, ako nisu probile sloj laka.
 • Neka vaš autmobli bude sjajan i gladak. Svojstva poliranja automobilskih lakova mogu pomoći čak i u procesu farbanja vašeg automobila. Proces poliranja ostavlja dodatni sjaj i sjaj – baš kao kada ste prvi put kupili vozilo. Nanošenjem slojem voska nakon farbanja osiguravamo da sve ostane zapečaćeno a lak zaštićen na duži vremenski period.
 • Produžite vek boje i laka. Povremeno poliranje i nanošenje voska održavaju i produžavaju vek trajanja boje uklanjanjem prljavštine koja se ne može ukloniti normalnim pranjem. Takođe uklanja oksidiran i pomaže u kondicioniranju laka, čineći ga otpornijim na pucanje, sušenje i ljuštenje.
 • Smanjite učestalost pranja automobila. Ako svoj automobil redovno polirate i voskirate, možete smanjiti broj autopranja jer se na njega lepi manje prljavštine te je automobil čistiji duži vremenski period.
 • Poboljšajte uspeh prodaje. Automobil sa dobro održavanom, sjajnom farbom može postići bolju cenu od one koja nije redovno održavana. Kvalitet farbanja mnogo govori o kvalitetu samog automobila.

Trenutna akcijska cena:

 • Poliranje vozila:
  • Mali automobil – 9.499 RSD
  • Srednji automobil – 12.999 RSD
  • Veliki automobil – 16.999 RSD

Akcija traje do 30.4.2021.

POLIRANJE FAROVA

Zbog uticaja sunčeve svetlosti, udara kamenčića i prirodnog procesa oksidacije, često dolazi do matiranja transparentne površine farova. U ovim slučajevima značajno se smanjuje efikasnost fara i vidljivost u noćnim uslovima vožnje. Ovaj problem efikasno otklanjamo poliranjem farova tako da oni ponovo dobiju svoju punu transparentnost i sjaj.

Posle poliranja, možemo, a nije obavezno, i izlakirati farove kako bi ih dodatno zaštitili od oštećenja i daljeg matiranja.

Trenutna, akcijska cena ovih usluga je:

 • Cena poliranja farova – 1.500 RSD
 • Cena lakiranja farova – 1.500 RSD

Akcija traje do 30.4.2021.