Auto Centar BOGUNOVIĆ

Porodična firma osnovana davne 1988.godine i možemo sa ponosom reći da smo tokom poslovanja koje traje duže od 30 uspešnih godina uvek bili među liderima na tržištu kada je u pitanju održavanje automobila i prodaja auto delova a pogotovo kada je u pitanju brend FIAT čiji smo ovlašćeni serviseri i dileri bili duže od 30 godina!

FIAT, ALFA ROMEO, JEEP, LANCIA

Iako nam je saradnja sa FIAT-om i servisiranje vozila FIAT grupacije (Fiat, Alfa Romeo, Lancia, JEEP..) bitan deo poslovanja koji je znatno uticao na naš rast i razvoj, nikada nismo prekidali dugogodišnju tradiciju klasičnog Auto Centra te smo nastavili da servisiramo i druge brendove automobila kao što su VW, BMW, RENAULT, PEUGEOT, CITROEN.. Takođe, bitno je da pomenemo da osim putničkog programa servisiramo teretna vozila (kombi vozila) do 3,5t.!

AUTO CENTAR USLUGE

SERVISPRO PROGRAM LOJALNOSTI

Posebne pogodnosti nudimo članovima našeg #SERVISPRO “Loyalty” Kluba koji smo pokrenuli u Novembru 2019 godine sa ciljem da svojim vernim kupcima omogućimo benefite u vidu popusta na naše usluge kao još mnogo drugih pogodnosti. Više o #SERVISPRO možete saznati na ovom linku.