Reglaža Centriranje Trapa Balansiranje Gume Točkovi Vulkanizacija Beograd Zemun
Info, Korisne informacije, Servisi

Gume i Točkovi

Jedan od najvažnijih delova vašeg automobila su vaše gume. Pravilno održavane guma su ključne za sigurnost i performanse vašeg vozila. Budući da su vaše gume jedini kontakt vašeg vozila sa putem, gume koje su istrošene, popucale ili su u neravnoteži mogu ozbiljno uticati na vašu sposobnost da bezbedno upravljate svojim vozilom. Zbog toga je veoma važno redovno pregledavati gume. Auto Centar Bogunović nudi dostupne pneumatike poznatih domaćih i stranih brendova i nudi čitav niz usluga za gume, uključujući rotaciju guma, balansiranje točkova i poravnanje točkova (reglaža trapa). Rotacija guma Rotacija pneumatika je važna jer omogućava gumama da se ravnomerno troše i produžava životni vek gume. Preporuka je da rotiramo gume na svakih 10000-12000 pređenih kilometara.

Da li ste znali da nova vozila imaju sisteme za nadzor pritiska u gumama? Ovi sistemi će možda trebati resetovati kada se vaše gume rotiraju. To radimo pomoću naših dijagnostičkih uređaja.

Reglaža trapa

Pravilno poravnanje točkova poboljšava sigurnost vašeg automobila, kamiona ili kombija i sposobnost upravljanja. Neporavnati točkovi se povlače ulevo ili udesno što otežava upravljanje i čini vaše vozilo nestabilnim i nesigurnim za putnike. Takođe će smanjiti životni vek vaših guma koje će se više trošiti usled kosog kretanja točka.

Balansiranje točkova

Pravilno balansiranje točkova zaustavlja dosadne vibracije koje se javljaju tokom kretanja vašeg vozila a koje su najuočljivije pri srednjim i većim brzinama. Balansiranje takođe čini vaš automobil sigurnijim, poboljšava potrošnju goriva i dodaje život gumama.

VULKANIZACIJA

Auto Centar Bogunović raspolaže najmodernijom opremom za sve popravke auto guma. Takođe u svojoj prodaji imamo veliku ponudu automobilskih guma poznatih domaćih i svetskih proizvođača. Kompletnu ponudu možete pogledati u našoj PRODAVNICI.

ZATRAŽITE PONUDU