Reglaža Centriranje Trapa Balansiranje Gume Točkovi Vulkanizacija Beograd Zemun
Info, Korisne Informacije, Servisi

Gume i Točkovi

Jedan od najvažnijih delova vašeg automobila su vaše gume. Pravilno održavane guma su ključne za sigurnost i performanse vašeg vozila. Budući da su vaše gume jedini kontakt vašeg vozila sa putem, gume koje su istrošene, popucale ili su u neravnoteži mogu ozbiljno uticati na vašu sposobnost da bezbedno upravljate svojim vozilom. Zbog toga je veoma važno redovno pregledavati gume. Auto Centar Bogunović nudi dostupne pneumatike poznatih domaćih i stranih brendova i nudi čitav niz usluga za gume, uključujući rotaciju guma, balansiranje točkova i poravnanje točkova (reglaža trapa). Rotacija guma Rotacija pneumatika je važna jer omogućava gumama da se ravnomerno troše i produžava životni vek gume. Preporuka je da rotiramo gume na svakih 10000-12000 pređenih kilometara.

Da li ste znali da nova vozila imaju sisteme za nadzor pritiska u gumama? Ovi sistemi će možda trebati resetovati kada se vaše gume rotiraju. To radimo pomoću naših dijagnostičkih uređaja.

Reglaža trapa

Pravilno poravnanje točkova poboljšava sigurnost vašeg automobila, kamiona ili kombija i sposobnost upravljanja. Neporavnati točkovi se povlače ulevo ili udesno što otežava upravljanje i čini vaše vozilo nestabilnim i nesigurnim za putnike. Takođe će smanjiti životni vek vaših guma koje će se više trošiti usled kosog kretanja točka.

Balansiranje točkova / guma

Pravilno balansiranje točkova zaustavlja dosadne vibracije koje se javljaju tokom kretanja vašeg vozila a koje su najuočljivije pri srednjim i većim brzinama. Balansiranje takođe čini vaš automobil sigurnijim, poboljšava potrošnju goriva i dodaje život gumama.

VULKANIZACIJA guma i točkova

Auto Centar Bogunović raspolaže najmodernijom opremom za sve popravke auto guma. Takođe u svojoj prodaji imamo veliku ponudu automobilskih guma poznatih domaćih i svetskih proizvođača. Kompletnu ponudu možete pogledati u našoj PRODAVNICI.

ZATRAŽITE PONUDU