auto klime
Korisne Informacije

Auto klima i neprijatni mirisi

Čišćenje klima uređaja u autu

Da li vam se dešavalo da prilikom uključivanja klime osetite izuzetno neprijatne mirise koji dopiru iz ventilacionog sistema vašeg vozila?

Kondenzacija koja se stvara na izmenjivaču toplote usled čestih i naglih temperaturnih promena idealno je stanište za mnoge vrste bakterija. Sa ovim problemom se sreću vlasnici svih vozila sa klimom, bez obzira na vrstu i tip prevoznog sredstva, čak se i na kućnim klimama javljaju isti problemi. Trajno rešenje ove problematike ne postoji, ali ono što možete da uradite jeste dezinfekcija izmenjivača toplote i tunela za vazduh u kontolnoj tabli kao i da redovn menjate filter klime.

S`obzirom da se izmenjivač toplote nalazi ispod kontrolne table i da mu se ne može prići bez uklanjanja kompletnog enterijera ispod vetrobranskog stakla, u ovlašćenim servisima tu dezinfekciju vrše posebnim preparatima u spreju ili pomoću uređaja za dezinfekciju.

Ukoliko i vi imate taj problem ne čekajte ,već danas zakažite čišćenje klima uređaja u autu od nepirjatnih mirisa za cenu usluga i zakazivanje termina možete popuniti upitnik ili  nas pozvati.

Auto centar Bogunović BEOGRAD