Korisne informacije

Auto klima i neprijatni mirisi

Čišćenje klima uređaja u autu BEOGRAD

Da li vam se dešavalo da prilikom uključivanja klime osetite izuzetno neprijatne mirise koji dopiru iz ventilacionog sistema vašeg vozila?

Kondenzacija koja se stvara na izmenjivaču toplote usled čestih i naglih temperaturnih promena idealno je stanište za mnoge vrste bakterija. Sa ovim problemom se sreću vlasnici svih vozila sa klimom, bez obzira na vrstu i tip prevoznog sredstva, čak se i na kućnim klimama javljaju isti problemi. Trajno rešenje ove problematike ne postoji, ali ono što možete da uradite jeste dezinfekcija izmenjivača toplote i tunela za vazduh u kontolnoj tabli kao i da redovn menjate filter klime.

S`obzirom da se izmenjivač toplote nalazi ispod kontrolne table i da mu se ne može prići bez uklanjanja kompletnog enterijera ispod vetrobranskog stakla, u ovlašćenim servisima tu dezinfekciju vrše posebnim preparatima u spreju ili pomoću uređaja za dezinfekciju.

Ukoliko i vi imate taj problem ne čekajte ,već danas zakažite čišćenje klima uređaja u autu od nepirjatnih mirisa za cenu usluga i zakazivanje termina možete popuniti upitnik ili  nas pozvati.

Auto centar Bogunović BEOGRAD

[/vc_column_text][/vc_column]

neprijatni miris iz klime

[/vc_row]