Sold out

Antifriz G11 PETRONAS Paraflu 11 Koncentrat

740 RSD Cena sa PDV

Antifriz G11 PETRONAS Paraflu 11

Antifrizi i rashladne tečnosti porodice PETRONAS PARAFLU su namenjeni za zaštitu rashladnih sistema putničkih automobila, komercijalnih vozila, kamiona, poljoprivrednih mašina i građevinskih mašina. Pružaju maksimalnu zaštitu od smrzavanja, ključanja, korozije i stvaranja kamenca.

Rashladna tečnost automobila igra ključnu ulogu u rashladnoj tečnosti motora. Savremene rashladne tečnosti pružaju zaštitu motora od pregrevanja, korozije i zaustavljanja pene. Tokom zime radijatori i svi rashladni sistemi se ne smrzavaju čak ni na temperaturi ispod nule.

Boja rashladne tečnosti ne pravi nikakvu razliku, tako da različiti proizvođači razlikuju svoje brendove.

Održavanje rashladnog sistema i popravka radijatora je skupo, stoga je važno da se rashladna tečnost promeni na vreme da bi rashladni sistem bio čist i uredan. Bez obzira na temperaturu okoline, opterećenje motora i brzinu, temperatura rashladne tečnosti mora biti 85°C – 95°C. Tokom održavanja hlađenja, provera pogonskih kaiševa ventilatora, čišćenje površine hladnjaka, kontrola termičkog režima fluida i uređaji za kontrolu temperature, temperatura smrzavanja rashladne tečnosti i druge karakteristike fluida se proveravaju posebnim uređajem koji se zove refraktometar.

Morate pažljivo izabrati ne samo mazivo, već i rashladnu tečnost i/ili antifriz prema uputstvima proizvođača vozila ili opreme.

PETRONAS PARAFLU 11:

Koncentracija zaštitne tečnosti na bazi etilen glikola za automobile, kamione, traktore i građevinske mašine.

Preporučuju:

Fiat, Chrysler, Lancia, Maserati, Iveco.

Specifikacije:

CUNA NC 956-16
FIAT 9.55523
ASTM D 3306 Tip 1
ASTM D 6210 Tip 1-FF
IVECO 18-1830, UGOVORNI TEHNIČKI REF. N°I002.C00
CHRYSLER MS 7170

Nema na zalihama

Dodatne informacije

Dodatne informacije

proizvodjac

PETRONAS

Slanje & Preuzimanje

LIČNO PREUZIMANJE

Kupljen proizvod možete preuzeti lično u Auto Centru Bogunović, adresa ulica Tošin Bunar 92b, Beograd Zemun. Rok za isporuku 1-2 dana.

SLANJE KURIRSKIM SLUŽBAMA

Kupljen proizvod možemo poslati u okviru teritorije Srbije na adresu kupca kurirskom službom po izboru. Troškove poštarine snosi kupac. Rok za isporuku 2-5 dana.

Šifra proizvoda: 16551607 Kategorija: Oznake: , ,