zimska provera automobila Alfa Romeo Servis
Akcije, Dijagnostika, Korisne Informacije

Zimska Provera Automobila

Zimska Provera Automobila – Rezervišite Na Vreme

Pre nego što zimsko vreme postane ekstremno, možete se osloniti na našu Zimsku Proveru Vašeg automobila kako biste obezbedili bezbednu vožnju po ledu i snegu. Naši stručnjaci razmatraju najvažnije komponente i svojim savetima, preporukama i u dogovoru sa Vama generalno pripremaju vaš automobil za suočavanje i sa najtežim zimskim uslovima.

  • Za sve modele vozila
  • Najsavremenija dijagnostička oprema BOSCH
  • Korišćenje originalnih BOSCH rezervnih delova prema OEM standardu prilikom zamene

Ne čekajte da se problem desi kako biste počeli da tražite rešenje! Preduhitrite komplikacije i Proverite svoje vozilo u našem servisu Bosch-ovim Profesionalnim Zimskim pregledom mnogo unapred i znajte da ste spremni i na najsurovije zimske uslove!

Zašto je Zimska Provera Automobila Važna?

Zima je izazovno vreme i za automobile i za vozače. Većina ljudi ima zimsku rutinu kao što je sastavljanje zimskog kompleta za kola uključujući predmete kao što su auto gume, metlice za čišćenje snega i leda, gumene patosnice, lanci za sneg i sl.. Oni čak mogu imati opštu svest o vrsti zadataka zimskog održavanja koje treba da obavljaju. Ali malo ko može tvrditi da je potpuno siguran ili entuzijastičan u primeni tog znanja. Na neki način, ovo je razuman stav, jer je priprema za zimu prilično komplikovan zadatak. Trebalo bi da uradite dosta istraživanja čak i da biste pokrili osnove. Umesto da troše vreme i trud na taj način, vozači se sve više odlučuju da zatraže Zimsku Proveru Automobila od profesionalaca kako bi bili sigurni da ih Automobil neće izdati kada je najpotrebnije. U ovlašćenom Bosch Auto Centru Bogunović možete da sprovede širi spektar postupaka pripreme za zimu nego što biste mogli sami.

Zimska Provera Automobila – Zaštitite Svoju Porodicu

Postoji još važniji razlog da prepustite nama da za Vas obavimo Zimsku Proveru Automobila. Koliko god da je frustrirajuće nositi se sa stresom prouzrokovanim automobilom koji se ne pali, posledice nesreće po hladnom vremenu su potencijalno mnogo ozbiljnije. Mogli biste da dovedete svoj život u opasnost ako ne budete sigurni da je vaš automobil potpuno spreman za zimsko vreme.

Svetla su među najvažnijim stavkama na bezbednosnoj listi. Ako vas drugi vozači ne vide, nije važno koliko su vaše vozačke veštine dobre – imate šanse da budete udareni od strane drugih tokom teških uslova smanjene vidljivosti tokom zimskih padavina. Takođe se postavlja pitanje koliko dobro možete da vidite put bez potpuno funkcionalnih svetla. Zamislite da se vozite po prometnom putu u sve gustoj magli. Upalite svetla za maglu – prvi put od prošle godine – ali ne rade. Magla bi bila kao beli zid ispred tebe.

Kočnice, gume i mnogi drugi delovi takođe moraju biti u dobrom stanju za zimu. Ako bilo koja stavka kontrolne liste nije u skladu sa zahtevima zimskog vremena, Auto Centar Bogunović će uz OBAVEZNU datu Ponudu zatražiti vašu dozvolu da ugradi odgovarajuće zamene i popravke. Kao i svi materijali koje koristimo, novi delovi će biti visokog standarda i u skladu sa specifikacijama proizvođača automobila.

Dakle, uzmite svoj planer, napišite reči „Priprema Automobila za Zimu“ i proverite dostupnost željenog termina u ovlašćenom Bosch Auto Centru Bogunović:

Zimska Provera Automobila – Uradite Sami

Smatra se da je zima stigla kada se prozori zalede i brave na vratima zamrznu. Postoji nekoliko stvari koje uvek treba da imate pri ruci da biste se nosili sa svim mogućim situacijama:

  • Strugač za led, četka i sklopiva lopata (ukoliko ste na planinama – za uklanjanje snega i leda sa vašeg automobila
  • Gumene Patosnice za kabinu – kako bi održali unutrašnjost čistu i lakše čistili
  • Gumene patosnice za podmetanje ispod guma – da vam pomognu da krenete u hitnim slučajevima
  • Vuneno ćebe – u slučaju dugih saobraćajnih gužvi ili za upotrebu pri postavljanju lanaca za sneg
  • Lanci za sneg – za održavanje vozila u pokretu čak i u ekstremnim zimskim uslovima.
  • Kablovi za Paljenje – da se nosite sa početnim problemima ili da pomognete drugima.